divendres, 16 de desembre del 2011

VALORACIÓ DE LA FASE 3: Anàlisi dels resultats i propostes de millora

Pel que que fa als resultats de la meva intervenció, considero que els objectius que hem vaig plantejar en l'elaboració del Pla de Treball, han estat assolits de manera força satisfactòria.
Els grups de joves amb qui he dut a terme les diferents activitats han participat activament de totes elles i, sembla que les han disfrutat.
Al final de cada sessió, els he passat un qüestionari de valoració del que havíem fet perquè aportessin les seves opinions i les propostes de millora que tenien.
Analitzant els resultats, ha quedat palès que la gran majoria han gaudit de les diferents dinàmiques i han sabut reflexionar sobre aquest tema de manera molt positiva.
Pel que fa a les propostes de millora, penso, d'una banda que en relació al les activitats, no en faria, ja que han estat molt dinàmiques i afavoridores del treball en grup, fet que acostuma a potenciar la cohesió de grup. De l'altra, he pogut veure que és un tema sobre el que s'ha de fer una gran treball de conscienciació continu, i que en poques sessions no n'hi ha prou.
Tot i així, em considero molt satisfeta dels resultats de la meva intervenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada