diumenge, 27 de novembre del 2011

ACTIVITAT: TALLER DE CÒCTELS SENSE ALCOHOL. 2a SESSIÓ.

En la segona sessió d'aquest taller, el noi va presentar als joves un altre tipus de còctel sense alcohol. El dia abans, va demanar-los que cadascú portés un got gran i una peça de fruita de casa seva per tal de que cadascú pogués el·laborar la seva pròpia beguda original.
Ell va portar diferents sucs de fruita i licors sense alcohol:
- Sucs de taronja, préssec, pinya i poma.
- Licors (sense alcohol) de síndria, plàtan i kiwi
Primerament, igual que el dia anterior, el "barman" va fer una demostració de com preparar-ho i quiunes són les millors combinacions. Després, cada jove es va preparar el seu còctel personalitzat amb sucs, licors de diferents gustos i decoració amb diferents trossets de fruita.
Així és com van quedar alguns d'ells:
Per acabar, després de la segona sessió, vaig voler tornar a parlar amb els nois, de com veien ara el tema de no poder sortir sense beure alcohol. Evidenment, és molt díficil que per dues sessions d'aquest tipus se'ls treguin les ganes de prendre begudes alcohòliques quan surten, ja que aquest aspecte, s'ha de treballar amb molta més profunditat. No obstant, sí que estaven contents d'haver après això, i no descartaven la possiblitat de poder demanar un còctel sense alcohol a un pub, o fins i tot preparar-los ells mateixos per als seus amics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada